پسته نوعی میوه درختی است که دارای مزایای سلامتی زیادی است. پسته منبع عالی پروتئین ، آنتی اکسیدان و فیبر است.
تحقیقات نشان می دهد که مردم هزاران سال است که پسته می خورند. امروزه مردم آنها را در انواع غذاها از سالاد گرفته تا بستنی مصرف می کنند.
در اینجا 10 مزیت علمی از خوردن آجیل پسته آورده شده است.
مزایای پسته
طبق علم ، پسته ها عبارتند از:
1. سرشار از مواد مغذی است
پسته از نظر غذایی غنی است.
پسته حاوی بسیاری از مواد مغذی مهم است.
براساس اعلام وزارت کشاورزی آمریکا (USDA) ، 1 اونس یا تقریباً 49 دانه آجیل غیرفعال حاوی:
کالری: 159
پروتئین: 5.72 گرم (گرم)
چربی: 12.85 گرم
کربوهیدرات: 7.70 گرم
فیبر: 3.00 گرم
شکر: 2.17 گرم
منیزیم: 34 میلی گرم (میلی گرم)
پتاسیم: 291 میلی گرم
فسفر: 139 میلی گرم
ویتامین B-6: 482/0 میلی گرم
تیامین: 0.247 میلی گرم
یک وعده پسته حدود 37 درصد از توصیه های روزانه ویتامین B-6 یا 1.3 میلی گرم برای بزرگسالان را تأمین می کند.
ویتامین B-6 به ویژه در رابطه با متابولیسم پروتئین و رشد شناختی نقش اساسی در بدن دارد.
2. کم کالری
پسته یکی از کمترین کالری های آجیل است ، به این معنی که افراد می توانند ضمن داشتن راحت تر در حد کالری روزانه خود ، از مزایای سلامتی آجیل بهره مند شوند.
به عنوان مثال ، یک اونس آجیل ماکادامیا حاوی 204 کالری است ، در حالی که 1 اونس پاکن 196 کالری را تأمین می کند. همان 1 اونس پسته فقط 159 کالری دارد.
3. بسته بندی شده با آنتی اکسیدان ها
آنتی اکسیدان ها موادی هستند که نقش اساسی در سلامتی دارند. آنها با جلوگیری از آسیب رساندن به سلول های بدن ، خطر ابتلا به سرطان و سایر بیماری ها را کاهش می دهند.
آجیل و دانه ها حاوی چندین ترکیب آنتی اکسیدانی هستند ، اما ممکن است پسته مقادیر بیشتری از برخی آنتی اکسیدان ها نسبت به سایر آجیل ها داشته باشد.
تحقیقات نشان می دهد که پسته از بالاترین میزان آنتی اکسیدان ها شامل موارد زیر است:
γ توکوفرول
فیتواسترول ها
کاروتنوئیدهای گزانتوفیل
این مواد دارای اثرات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی بالایی هستند.
در یک مطالعه کوچک که شامل 28 شرکت کننده مبتلا به کلسترول بالا است که بیش از 4 هفته 1 یا 2 وعده غذای روزانه پسته می خورند ، محققان نشان دادند که در مقایسه با افرادی که افزایش سطح آنتی اکسیدان های لوتئین ، α-کاروتن و β کاروتن دارند ، افزایش در سطح آنتی اکسیدان های آنها را تجربه کرده اند. هیچ کدام خوردند
4- برای سلامتی چشم مفید است
آنتی اکسیدان های لوتئین و زاکزانتین برای سلامتی چشم ضروری هستند. پسته منبع غنی از هر دو ماده است.
طبق اعلام انجمن اپتومتریک آمریکا ، لوتئین و زکاشتین شانس ابتلا به بیماری های چشم را از جمله دژنراسیون ماکولا وابسته به سن (AMD) و آب مروارید را کاهش می دهد.
AMD و آب مروارید علل اصلی نابینایی در ایالات متحده هستند.
خوردن یک رژیم غذایی سالم ، از جمله پسته ، یک راه امیدوار کننده برای جلوگیری از بروز این بیماری های چشم است.
5- برای سلامتی روده مفید است
همه آجیل ها سرشار از فیبر هستند که با حرکت دادن مواد غذایی از طریق روده و جلوگیری از یبوست ، سیستم هضم سالم را ترغیب می کنند.
نوعی فیبر بنام پربیوتیک نیز ممکن است باکتریهای خوب روده را تغذیه کند. تغذیه باکتری های خوب به آنها کمک می کند تا باکتری های مضر را تکثیر و "جمع کنند".
طبق یک مطالعه کوچک در سال 2012 ، خوردن پسته ممکن است سطح باکتری های مفید در روده را افزایش دهد. در این مطالعه ، داوطلبان رژیم غذایی استاندارد با 0 اونس ، 1.5 اونس یا 3 اونس پسته یا بادام میل کردند.
محققان نمونه مدفوع را جمع آوری کردند و دریافتند افرادی که روزانه 3 اونس پسته می خورند ، افزایش باکتری های روده مفید بسیار مفید را نشان می دهد ، خیلی بیشتر از کسانی که بادام می خورند.
6. پروتئین زیادی برای گیاهخواران و گیاهخواران
پسته تقریباً 6 گرم پروتئین به ازای هر 1 اونس به نیازهای پروتئینی روزانه فرد کمک می کند.
پروتئین تقریباً 21 درصد از کل وزن این ماده مغذی را تشکیل می دهد ، و از جمله این گیاه منبع خوبی برای گیاهخواران و گیاهخواران است.
پسته همچنین با نسبت بیشتری از اسیدهای آمینه ضروری ، یعنی ساختمانهای پروتئینی ، در مقایسه با سایر آجیل ها ، از جمله بادام ، فندق ، پکن و گردو ، دارای افتخار بیشتری است.
7. برای کاهش وزن مفید است
به طور منظم خوردن آجیل به کاهش خطر افزایش وزن کمک می کند. پسته ممکن است به ویژه برای کسانی که مایل به کاهش وزن یا حفظ وزن خود هستند به لطف مقادیر کالری خود و محتوای فیبر و پروتئین مفید باشد.
در یک تحقیق در سال 2012 ، افرادی که در طی یک دوره 12 هفته ای 1.87 اونس پسته خورده اند ، دو برابر کاهش در شاخص توده بدنی خود را نشان داده اند (BMI) به عنوان افرادی که به جای پسته از پیش پاچه می خورند. هر دو گروه تقریباً به همان میزان کالری مصرف کردند.
داشتن پوسته پوسته قبل از خوردن آنها نیز می تواند به کاهش وزن کمک کند. تحقیقات نشان می دهد که دیدن پوسته ها یادآوری بصری از میزان خوراکی مردم را نشان می دهد.
8- برای سلامتی قلب مهم است
پسته ممکن است به کاهش سطح کلسترول کمک کند.
براساس یک مطالعه 12 ساله که در سال 2001 و براساس مطالعات بهداشتی ن در آیووا انجام شد ، نی که به طور مرتب آجیل می خورند ، ممکن است از محافظت متوسط در برابر بیماری های قلبی عروقی برخوردار شوند.
این مطالعه همچنین ارتباط کمی بین خوردن مرتب آجیل و کاهش خطر مرگ از علل دیگر را نشان داد.
به ویژه ، پسته ممکن است قلب را با کاهش سطح کلسترول و فشار خون بالا محافظت کند.
تحقیقات بر روی یک نمونه کوچک از 28 شرکت کننده که به طور خاص به پسته برای سلامت قلب نگاه می کنند ، گزارش می دهد که روزانه دو بخش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهد. یک مطالعه دیگر نشان می دهد که پسته ممکن است به کاهش سطح کلسترول مضر کمک کند.
تجزیه و تحلیل 21 مطالعه در سال 2015 گزارش داده است که خوردن آجیل ممکن است منجر به کاهش قابل توجه فشار خون در افراد فاقد دیابت نوع 2 شود. پسته بیشترین تأثیر را در تمام آجیلهای آزمایش شده در کاهش فشار خون سیستولیک و دیاستولیک داشت.
9. برای تعادل قند خون مفید است
پسته از شاخص گلیسمی پایینی برخوردار است ، بنابراین باعث افزایش شدید قند خون بعد از خوردن کسی از آنها نمی شود.
در یک مطالعه کوچک از 10 نفر ، خوردن پسته هنگام خوردن یک وعده غذایی غنی از کربوهیدرات مانند نان سفید ، قند خون بالا را کاهش می دهد. محققان پیشنهاد می کنند که این یکی از راه هایی است که آجیل باعث کاهش خطر ابتلا به دیابت می شود.
برای مبتلایان به دیابت ، یک مطالعه دیگر نشان می دهد که خوردن پسته به عنوان میان وعده برای قند خون ، فشار خون ، چاقی و التهابات مفید است.
10- خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش دهید
به دلیل داشتن فیبر زیاد ، پسته ممکن است خطر ابتلا به برخی سرطانها مانند سرطان روده بزرگ را کاهش دهد.
دانشمندان در سال 2017 این تحقیق را نشان دادند که نشان داد که بو دادن آجیل بر مزایای سلامتی آنها در ارتباط با سلولهای سرطانی روده بزرگ تاثیری ندارد.
درباره این سایت