سیب زمینی های پنیری
مواد لازم جهت تهیه سیب زمینی پنیری:
6 سیب زمینی بزرگ ، بدون پخت و پز ، شسته و خرد شده ، و نصف شده است
1 دسته (8 - 10 ساقه) صدف / پیازچه یا پیاز سبز ، تمیز ، شسته و خرد شده
1 قاشق غذا خوری روغن زیتون
6 گوجه فرنگی رسیده بزرگ ، تکه ای (یا 8 متوسط)
1 250 گرم | بسته بسته بندی شده 9oz پنیر موزارلا سبک رنده شده (یا چدار هم خوب است)
نمک به فصل (در صورت وم)
طرز تهیه سیب زمینی پنیری:
سیب زمینی ها را در گلدان بزرگی قرار دهید و تا زمانی که فقط پوشانده شوند ، با آب پر کنید. به جوش بیاورید ، سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا بجوشد تا زمانی که نرم شوند و پخته شوند
در یک قابلمه / قابلمه جداگانه ، خرد شده ها را درون روغن سرخ کنید تا نرم شوند. گوجه فرنگی ها را اضافه کنید ، قابلمه را بپوشانید و بگذارید حدود 10 دقیقه بجوش بیاید یا تا زمانی که سس شکل بگیرد. پنیر ، تست طعم و فصل را با نمک و / یا متناسب با سلیقه خود هم بزنید.
برای سرو ، سیب زمینی ها را در یک ظرف بزرگ و عمیق قرار دهید و سس گوجه فرنگی پنیر را روی آن بریزید.
درباره این سایت